Meny Stäng

Mats Berglund

Mats Berglund är civilingenjör med examen från Maskintekniklinjen inriktning Datateknik från LiTH 1990.

Efter ett antal år som systemutvecklare inom Saab blev det arbete som teamledare och senare även som projektledare. Mats har arbetat omväxlande som konsult och som anställd på olika företag som Cap Gemini, Saab, Atero, SMHI, SSAB, SIDA, Metrima, Ericsson och Combitech. Sedan 2007 som konsult inom det egna konsultbolaget MYTCO AB.

De senaste 15 åren har uppdragen oftast handlat om projekt och personalledningsroller. Exempelvis var Mats under 5 år sektionschef för uppbyggnad av en ny sektion Övervakning och diagnostik inom Saab Aeronautics.

De flesta projektledaruppdragen har varit inom systemutveckling och oftast i storleken av 30-50 personer uppdelade i ett antal Scrum team.

Mats är bl a certifierad projektledare, Scrummaster och granskningsledare.

Nedan finns några utvalda omdömen om Mats från tidigare kunder och chefer.


”Mats har genom ett mycket gott tekniskt kunnande, stor noggrannhet, mycket god samarbetsförmåga
och initiativkraft löst sina arbetsuppgifter till våra fulla belåtenhet samt alltid visat ett hedrande uppträdande varför vi vill lämna honom våra allra bästa rekommendationer.”

”Mats har förutom bra ledarskap och hög teknisk kompetens en god förmåga att sätta sig in i kundens verksamhet och bedriva projekt med stor effektivitet.

Mats har haft mycket lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter, och har alltid utfört sina uppdrag till vår egen och våra kunders fulla belåtenhet. Hans arbete har präglats av noggrannhet och ansvarskänsla, samt ett stort intresse och engagemang.

Han har också haft ett mycket gott samarbete med såväl kunder som arbetskamrater.

”Det som kännetecknat Mats Berglund i arbetet är samarbetsförmågan samt förmågan att ta beslut
och leda verksamheten för att uppnå tagna beslut.”

Mats har varit en mycket uppskattad chef och medarbetare och vi vill lämna honom våra allra bästa rekommendationer och önska honom lycka till i sin fortsatta yrkeskarriär.”